Ποιες θεραπείες καθαρισμών υπάρχουν
Το καλάθι μου
0
phone icon phone icon

Σας κοιτάμε στα μάτια πριν και μετά

Eπικοινωνία phone icon
Ποιες θεραπείες καθαρισμών υπάρχουν

Ποιες θεραπείες καθαρισμών υπάρχουν

Με ενδιαφέρει!

Μια από τις βασικότερες και επαναλαμβανόμενες ανάγκες του προσώπου είναι ο καθαρισμός του, για κάποιους ανθρώπους αυτή η ανάγκη έρχεται ανά εξάμηνο ή χρόνο, για άλλους αποτελεί θεραπεία και γίνεται συστηματικά.

Όταν μιλάμε για καθαρισμό, αναφερόμαστε σε μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να αφαιρέσουμε το υπάρχον σμήγμα, να απολεπίσουμε βαθιά την επιδερμίδα, να εξισορροπήσουμε την λιπαρότητα ή/και την σμηγματόρροια, να μειώσουμε αισθητά στην εμφάνιση της ακμής, όπου και αν βρίσκεται (πρόσωπο, λαιμό ή ντεκολτέ, πλάτη κ.α.) αλλά και των φλεγμονών της (βλατίδες, φλύκταινες κ.α.)

Βέβαια ακριβώς επειδή ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, έτσι και οι ανάγκες του είναι διαφορετικές επίσης. Γι΄αυτόν τον λόγο υπάρχουν διαφορετικές θεραπείες στον χώρο μας, ώστε να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε ανάγκη από τις παραπάνω ή και όλες τις παραπάνω.

Φυσικά υπάρχει ο βαθύς καθαρισμός με ατμό, θεραπεία που απευθύνεται σε ανθρώπους με λιπαρό και μικτό δέρμα κυρίως, όπου υπάρχουν διεσταλμένοι πόροι και έντονο σμήγμα, όπου με ασφάλεια και χωρίς έντονο ερεθισμό αφαιρούμε το σμήγμα αποτελεσματικά, φροντίζοντας ενδελεχώς την αντισηψία του δέρματος και το να κλείσουν σωστά οι πόροι μέχρι το τέλος της θεραπείας και να έχουμε ένα καθαρότατο πρόσωπο, λαμπερό, χωρίς ερεθισμούς. Αποτελεί κλασική επιλογή είτε για μια φορά το εξάμηνο ή τον χρόνο για δέρματα λιπαρά και μικτά, θα αποτελέσει επίσης μέρος ενός πρωτόκολλου σε δέρματα που πάσχουν από ακμή.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως συνεργαζόμαστε με δύο κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες επαγγελματικών προϊόντων καμπίνας, την γαλλική Phytomer καθώς και την αμερικάνικη εταιρεία Murad. Τηρούμε αυστηρά τα πρωτόκολλα που έχουν δοθεί και δοκιμαστεί κλινικά από αυτές τις εταιρείες, για να αποδώσουμε το ύψιστο αποτέλεσμα, κάθε φορά.

Πέρα από τον κλασικό βαθύ καθαρισμό, υπάρχουν στα Figura τρεις επιπλέον θεραπείες που διαφοροποιούνται στην διαδικασία, παραμένουν όμως στο πλαίσιο ενός βαθύ καθαρισμού:

 • Acnipur:  Θεραπεία εξισορρόπησης λιπαρότητας και σμηγματόρροιας, συστήνεται σε λιπαρά και μικτά δέρματα με τάση για ακμή. Κατάλληλη και για πιο ευαίσθητα δέρματα που χρειάζονται καθαρισμό αλλά ταλαιπωρούνται από τον ατμό. Με την υπογραφή της Phytomer, 50 χρόνια στην κορυφή της ποιότητας. Ο ατμός αντικαθίσταται με αυτοθερμαινόμενη μάσκα, η οποία διαστέλλει αποτελεσματικά τους πόρους και μέσω της όσμωσης ένα μέρος του σμήγματος φεύγει αφαιρώντας την μάσκα, κάνει πολύ εύκολη την διαδικασία εξαγωγής σμήγματος. Αντενδείκνυται σε ενεργή φλεγμονώδη ακμή.
 • Ενζυμικός καθαρισμός Murad: Πρόκειται για μια επαγγελματική ενζυμική θεραπεία, που σχεδιάστηκε για να απομακρύνει τις βλάβες της ακμής, να βελτιώσει την καθαριότητα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει ερυθρότητα και φλεγμονές. Ακόμη είναι ιδανική για ασφυκτικά δέρματα με κλειστούς και ανοιχτούς φαγέσωρες (μαύρα και λευκά στίγματα). Χρησιμοποιούνται απολεπιστικά ένζυμα φρούτων για το άνοιγμα των φραγμένων πόρων και εύκολη εξαγωγή σμήγματος χωρίς ερεθισμούς. Σε περίπτωση που η θεραπεία προορίζεται για την αντιμετώπιση της ακμής, θα χρειαστεί η συνεννόηση με μια από τις έμπειρες αισθητικούς όπου θα μας καθοδηγήσει για το πρωτόκολλο συνεδριών που θα χρειαστεί στην πρώτη φάση.
 • Ενζυμικός καθαρισμός Murad σε συνδυασμό με οξέα Murad: Πρόκειται για ένα  πιο σύνθετο πρωτόκολλο που περιλαμβάνει και οξέα για την αντιμετώπιση των φλεγμονών της ακμής, απευθύνεται επίσης σε δέρματα με φλεγμονώδη ακμή, πιο σοβαρή και πιο εκτεταμένη σε σχέση με την παραπάνω θεραπεία.

Στην διάγνωση όπως και στον σχεδιασμό για το τι μας ταιριάζει καλύτερα θα μας βοηθήσει πάντοτε η έμπειρη αισθητικός του χώρου, ώστε να σχεδιάσει το ιδανικό πρωτόκολλο για την περίπτωσή μας.

Κλείνοντας το κεφάλαιο του βαθύ καθαρισμού, συνεχίζουμε με δύο θεραπείες που απευθύνονται σε δέρματα κανονικά ή/και ξηρά τα οποία ενώ επίσης χρειάζονται και καθαρισμό και απολέπιση, θα ταλαιπωρηθούν πολύ από τις παραπάνω θεραπείες. Εδώ πλέον αναφερόμαστε σε πιο ήπιες θεραπείες, εξαιρετικά αποτελεσματικές σε αυτά τα δέρματα.

Καθαρισμός με την χρήση υπερήχου: Συνδυάζει ήπιο καθαρισμό για απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και επιφανειακού σμήγματος με την βοήθεια υπερήχων μαζί με βαθιά ενυδάτωση που επιτυγχάνεται συμπαρασύροντας ενυδατικές ουσίες βαθύτερα στην επιδερμίδα πάλι με την βοήθεια των υπερήχων. Εξαιρετική θεραπεία, γρήγορη, ευχάριστη, αποτελεί την βάση σχεδόν για κάθε γυναίκα μετά τα 30, όπου χρειαζόμαστε μια πιο υποστηρικτική δράση στην επιδερμίδα για να διατηρεί την λάμψη και την υγεία της επιδερμίδας χωρίς να επιβαρύνει το δέρμα.

Καθαρισμός με την βοήθεια των Διαμαντιών: Αποτελεί μια μηχανική δερμοαπόξεση με ρινίσματα διαμαντιού σε συνδυασμό με ήπια αναρρόφηση(βλ. βεντουζάκι), ιδανική για δέρματα θαμπά και τραχιά. Κάνει το δέρμα αισθητά πιο λείο και φωτεινό από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Όσοι την έχουν κάνει παρατηρούν αμέσως πώς στρώνουν όλα τα προϊόντα περιποίησης καλύτερα στο δέρμα καθώς και το μεικ απ τους. Λειτουργεί παράλληλα ως αντιμετώπιση των πρώτων ρυτίδων και επιδρά στην λείανση διεσταλμένων πόρων και στην καλύτερη επούλωση επιφανειακών ουλών της ακμής. Γρήγορη και ευχάριστη θεραπεία, το δέρμα γίνεται βελούδινο και θα θέλετε να το αγγίζετε διαρκώς!

.

Συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα για να κερδίσετε την πρόσφορα!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ονομάζομαι , και ενδιαφέρομαι για τη θεραπεία . Το email μου είναι και το τηλέφωνό μου . Περιοχή που εξυπηρετεί:
    array(13) {
 ["wp_rex_product_feed_database_update_cron_interval"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(300)
  ["display"]=>
  string(15) "Every 5 Minutes"
 }
 ["wp_rex_product_feed_background_process_cron_interval"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(300)
  ["display"]=>
  string(15) "Every 5 Minutes"
 }
 ["weekly"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(604800)
  ["display"]=>
  string(39) "Μία φορά την εβδομάδα"
 }
 ["monthly"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(2635200)
  ["display"]=>
  string(14) "Μηνιαία"
 }
 ["fifteendays"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(1296000)
  ["display"]=>
  string(24) "Κάθε 15 ημέρες"
 }
 ["wp_1_wc_privacy_cleanup_cron_interval"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(300)
  ["display"]=>
  string(21) "Κάθε 5 λεπτά"
 }
 ["wf_scan_monitor_interval"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(60)
  ["display"]=>
  string(22) "Wordfence Scan Monitor"
 }
 ["every_minute"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(60)
  ["display"]=>
  string(12) "Every minute"
 }
 ["wp_1_wc_regenerate_images_cron_interval"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(300)
  ["display"]=>
  string(21) "Κάθε 5 λεπτά"
 }
 ["wppfm_feed_generation_process_cron_interval"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(300)
  ["display"]=>
  string(21) "Κάθε 5 λεπτά"
 }
 ["hourly"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(3600)
  ["display"]=>
  string(29) "Μία φορά την ώρα"
 }
 ["twicedaily"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(43200)
  ["display"]=>
  string(35) "Δύο φορές την ημέρα"
 }
 ["daily"]=>
 array(2) {
  ["interval"]=>
  int(86400)
  ["display"]=>
  string(33) "Μία φορά την ημέρα"
 }
}
  
2

Your Cart

Product
Price

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

*Ένα φυσικό πρόσωπο δικαιούται να αγοράσει ένα κουπόνι απο κάθε προιόν
Υποσύνολο: 0.00