Ωτοπλαστική
Το καλάθι μου
0
phone icon phone icon

Σας κοιτάμε στα μάτια πριν και μετά

Eπικοινωνία phone icon
Ωτοπλαστική

Ωτοπλαστική, η νέα μέθοδος επέμβασης

Η ωτοπλαστική αφορά σε επεμβάσεις που αντιμετωπίζουν τα αφεστώτα ώτα, ασυμμετρίες, πεταχτά λοβία, τραυματισμούς και όγκους στα αυτιά. Είναι διαδικασία ελάχιστα επεμβατική και ελάχιστα επώδυνη. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε επεμβάσεις όπως η ωτοπλαστική για να διορθώσουν κάτι που τους απασχολεί χρόνια! Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Άλλοι δύο λόγοι που θα πρέπει να σας κάνουν να το σκεφτείτε πιο σοβαρά! Η κοσμητική αισθητική τρέχει με γοργούς ρυθμούς και εμείς την ακολουθούμε. Διαδικασίες που στο παρελθόν περιλάμβαναν πόνο, μετεγχειρητικά επώδυνες διαδικασίες, ράμματα, αφαίρεση ραμμάτων και ούτω καθεξής έχουν δώσει τη θέση τους σε ανώδυνες πρακτικές, ράμματα που απορροφώνται μόνα τους και αποτελέσματα απόλυτα φυσικά!

Ο πλαστικός χειρουργός μας θα δει την περίπτωση σας και θα σας ενημερώσει αναλυτικά για όλη τη διαδικασία αλλά και το κόστος της.

Ωτοπλαστική

Ποια είναι η διαδικασία για την αφαίρεση σπίλου;

Η αφαίρεση σπίλων αποτελεί μία μικροχειρουργική επέμβαση η οποία γίνεται στο χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία. Είναι μία διαδικασία ακίνδυνη και σχεδόν ανώδυνη. Την μικροεπέμβαση της αφαίρεσης αναλαμβάνει ο πλαστικός χειρουργός του χώρου μας. Ο σπίλος αφαιρείται από το σημείο στο οποίο βρίσκεται. Όταν ο σπίλος έχει αφαιρεθεί από το σημείο ακολουθεί συρραφή της περιοχής. Τα ράμματα είναι πλαστικής χειρουργικής και επομένως μη ορατά μετά το πέρας του μετεγχειρητικού χρόνου.

Η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί για την αφαίρεση του σπίλου εξαρτάται από το σχήμα, το μέγεθος και τη μορφή του σπίλου ενώ ο χρόνος αποθεραπείας είναι συνήθως μία
εβδομάδα έως ότου αφαιρεθούν τα ράμματα από την περιοχή. Έπειτα για κάποιο διάστημα η ουλή θα είναι κόκκινη με την πάροδο μερικών μηνών όμως θα πάρει το χρώμα του
δέρματος.

Η ομάδα μας θα είναι δίπλα σας σε όλη τη διαδικασία καθοδηγώντας και υποστηρίζοντας την κάθε σας απόφαση. Το άρτια εκπαιδευμένο και καταρτισμένο μας προσωπικό μπορεί να σας εγγυηθεί μόνιμα αποτελέσματα με ασφάλεια και χωρίς επιπλοκές. Κλείστε σήμερα ένα ραντεβού δωρεάν διάγνωσης και ενημερωθείτε για τις επιλογές που έχετε! Με υπευθυνότητα και ασφάλεια θα λάβετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα για να κερδίσετε την πρόσφορα!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ονομάζομαι , και ενδιαφέρομαι για τη θεραπεία . Το email μου είναι και το τηλέφωνό μου . H περιοχή που εξυπηρετεί είναι:
2

Your Cart

Product
Price

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

*Ένα φυσικό πρόσωπο δικαιούται να αγοράσει ένα κουπόνι απο κάθε προιόν
Υποσύνολο: 0.00