Υαλουρονικό προσώπου
Το καλάθι μου
0
phone icon phone icon

Σας κοιτάμε στα μάτια πριν και μετά

Eπικοινωνία phone icon
Υαλουρονικό προσώπου

Υαλουρονικό Προσώπου και τέλος στις ρυτίδες!

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος αποτελούν την πιο φυσική και ανώδυνη λύση κατά των ρυτίδων. Η θεραπεία αποκαθιστά τον χαμένο όγκο σε πρόσωπο και χείλη, ενυδατώνει και επαναφέρει τις νεανικές αναλογίες. Εντυπωσιακά φυσικά αποτελέσματα χωρίς νυστέρι.

Υαλουρονικό προσώπου

Πως λειτουργεί και πόσο διαρκεί;

Η θεραπεία Υαλουρονικού Οξέος έχει αποκτήσει τα τελευταία χρόνια το δικό της φανατικό κοινό και όχι άδικα. Πρόκειται για μια μη επεμβατική μέθοδο αντιγήρανσης κατά την οποία Υαλουρονικό Οξύ ενίεται κάτω από την επιδερμίδα του προσώπου, σε χείλη και παρειές, γεμίζοντας και ενυδατώνοντας, ανώδυνα και φυσικά. Αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο εξάλειψης των ρυτίδων.

Τα εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος έχουν διάρκεια ζωής που κυμαίνεται από 8-16 μήνες και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες: ηλικία, τύπος δέρματος, μυϊκή δραστηριότητα των υποκείμενων μυών, το βάθος και τη θέση έγχυσης, τη πυκνότητα του εγχυόμενου υλικού.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της;

99
Υαλουρονικό προσώπου χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Διακριτικά ανασχηματίζει τα μάγουλα και τα κάνει ψηλότερα και σταθερότερα

93
Υαλουρονικό προσώπου χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Αποκαθιστά τον χαμένο όγκο του προσώπου

97
Υαλουρονικό προσώπου χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Αναδημιουργεί πιο νεανικές αναλογίες στο πρόσωπο

31
Υαλουρονικό προσώπου χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Τονίζει τις καμπύλες των ζυγωματικών

41
Υαλουρονικό προσώπου χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Δίνει ένα ήπιο αποτέλεσμα Lifting (επανόρθωσης) χωρίς χειρουργική επέμβαση

Υπάρχουν αντενδείξεις;

Δεδομένου ότι ως μόριο είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που υπάρχει στους ανθρώπινους ιστούς, το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ δεν κάνει αλλεργίες, δεν προκαλεί αντιδράσεις, δεν παρουσιάζει τάσεις μετατόπισης και χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ασφάλεια. Με τη χρήση του αντιδότου της υαλουρονιδάσης η απομάκρυνση του υλικού από το σώμα μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή.Στα κέντρα ιατρικής αισθητικής μας χρησιμοποιούνται τα πλέον αξιόπιστα, δοκιμασμένα, ασφαλή και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά των ρυτίδων με φυσικό τρόπο, χωρίς νυστέρι.Για ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, συνδυάστε τη θεραπεία υαλουρονικού οξέος με medical peeling για να ανακτήστε την χαμένη ελαστικότητα του δέρματος και με μεσοθεραπεία ματιών για να εξαφανίστε τους μαύρους κύκλους.

Υαλουρονικό προσώπου Πώς λειτουργεί

Συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα για να κερδίσετε την πρόσφορα!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ονομάζομαι , και ενδιαφέρομαι για τη θεραπεία . Το email μου είναι και το τηλέφωνό μου . H περιοχή που εξυπηρετεί είναι:
2

Your Cart

Product
Price

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

*Ένα φυσικό πρόσωπο δικαιούται να αγοράσει ένα κουπόνι απο κάθε προιόν
Υποσύνολο: 0.00