Αιδιοπλαστική
Το καλάθι μου
0
phone icon phone icon

Σας κοιτάμε στα μάτια πριν και μετά

Eπικοινωνία phone icon
Αιδιοπλαστική

Αποκατάσταση οποιουδήποτε αισθητικού ή λειτουργικού προβλήματος

Η αιδοιοπλαστική έχει κερδίσει έδαφος στο εξωτερικό χάρη στον ιδιαίτερο χαρακτήρα της. Θέλει να σπάσει τα ταμπού και να καταρρίψει τα στερεότυπα που θέλουν τις γυναίκες να στρέφονται στην πλαστική χειρουργική για την αισθητική βελτίωση μόνο των εμφανών σημείων του σώματος τους. 

Τι είναι η αιδοιοπλαστική;

Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες αισθάνονται άβολα με τη δυσμορφία της περιοχής. Αυτή μπορεί να είναι αποτέλεσμα της φυσιολογικής γήρανσης, ενός φυσικού τοκετού ή ακόμα και αποτέλεσμα κληρονομικότητας ή εμμηνόπαυσης.

Η αιδοιοπλαστική είναι ο τομέας της πλαστικής χειρουργικής που καλείται να λύσει όλα τα αισθητικά και λειτουργικά προβλήματα των γεννητικών οργάνων της γυναίκας.

Αυτά μπορεί να οφείλονται σε:

-ασυμμετρία ή υπερτροφία των μικρών ή μεγάλων χειλέων του αιδοίου

-χαλάρωση του κόλπου

-τραυματισμούς στο περίνεο από τον τοκετό

Αιδιοπλαστική

Πώς γίνεται η αιδιοπλαστική;

Η αιδοιοπλαστική, λοιπόν, περιλαμβάνει μια γκάμα επεμβάσεων, που στόχο έχουν να επαναφέρουν το αιδοίο στη νεανική του κατάσταση, εξασφαλίζοντας τη συμμετρία και τη σφριγηλότητα της περιοχής. Είναι μια απλή αισθητική επέμβαση που γίνεται με τοπική αναισθησία ή / και μέθη, εντελώς ανώδυνα και έχει διάρκεια 1 – 2 ώρες.

Ο γιατρός θα χρησιμοποιήσει ειδικό νυστέρι ή λέιζερ για αφαίρεση του περιττού ιστού αναίμακτα. Αυτό μειώνει κατά πολύ τον χρόνο ανάρρωσης και εξαλείφει την περίπτωση οιδήματος. Η ασθενής παίρνει εξιτήριο την ίδια μέρα. Την επόμενη μέρα επιστρέφει στη δουλειά της, αλλά οφείλει να απέχει από τη σεξουαλική δραστηριότητα κι από έντονες αθλητικές δραστηριότητες για 3-4 εβδομάδες. 

Πόσο κοστίζει η αιδιοπλαστική;

Το κόστος της αιδοιοπλαστικής διαμορφώνεται ανάλογα με το σχέδιο θεραπείας και τη χειρουργική τεχνική που επιλέχθηκε εξατομικευμένα για την ασθενή. Για παράδειγμα, η τεχνική με λέιζερ κοστολογείται ακριβότερα από την επέμβαση με νυστέρι. Καθώς είναι πιο ακριβής σα διαδικασία, αποτρέπει την αιμορραγία και δεν τραυματίζει τους περιβάλλοντες ιστούς.

Σε γενικές γραμμές, πάντως, είναι μια επέμβαση που έχει τελειοποιηθεί τα τελευταία χρόνια κι έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα για την ασθενή. Εφόσον διευκολύνει την καθημερινότητά της, βελτιώνει την υγεία της και τη σεξουαλική της ζωή και χαρίζει πίσω τη χαμένη της αυτοπεποίθηση!  

Συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα για να κερδίσετε την πρόσφορα!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ονομάζομαι , και ενδιαφέρομαι για τη θεραπεία . Το email μου είναι και το τηλέφωνό μου .
2

Your Cart

Product
Price

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

*Ένα φυσικό πρόσωπο δικαιούται να αγοράσει ένα κουπόνι απο κάθε προιόν
Υποσύνολο: 0.00