Αναίμακτη ανόρθωση λαιμού
Το καλάθι μου
0
phone icon phone icon

Σας κοιτάμε στα μάτια πριν και μετά

Eπικοινωνία phone icon
Αναίμακτη ανόρθωση λαιμού

Αναίμακτη ανόρθωση λαιμού με το DERMALIFT

Αναίμακτη ανόρθωση λαιμού. Είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή που έχει πάρει έγκριση από τον F.D.A για μη – επεμβατικό lifting του προσώπου και των ματιών.

Το Dermalift αποτελεί μία μη χειρουργική θεραπεία που δεν απαιτεί αναισθησία και εξομαλύνει τις ρυτίδες έκφρασης. Βελτιώνει τον τόνο της επιδερμίδας, αναζωογονεί το δέρμα δίνοντας του όψη και υφή νεανική.

Αναίμακτη ανόρθωση λαιμού

Πώς λειτουργεί η θεραπεία Dermalift;

Στοχεύει ειδικά στις βαθύτερες στοιβάδες των ιστών του δέρματος χωρίς να διαταράσσει την επιφάνεια του. Η χρήση υπερήχων δίνει τη δυνατότητα στον πλαστικό χειρουργό να διακρίνει τα στρώματα του δέρματος σε μία οθόνη απεικόνισης. Εξασφαλίζει με τον τρόπο αυτό ότι η ενέργεια διοχετεύεται στο σημείο όπου θα έχει τον μεγαλύτερο αντίκτυπο.

Χρησιμοποιεί την τεχνολογία DeepSEE η οποία επιτρέπει στον ιατρό να βλέπει κατά τη διάρκεια της θεραπείας τις στοιβάδες του δέρματος και των μυών. Στοχεύει-θεραπεύει σε συγκεκριμένα βάθη και κυρίως στα βαθύτερα στρώματα που στηρίζουν την επιδερμίδα χωρίς να επηρεάζει τις ανώτερες στοιβάδες. Η τεχνολογία αυτή δίνει ακρίβεια και ασφάλεια στην θεραπεία.
Για πρώτη φορά, με την τεχνολογία Dermalift επιτυγχάνουμε ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος. Εστιάζει σε πρώτη φάση την ενέργεια με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στοιβάδων και στο γνωστό SMAS, την στοιβάδα εκείνη που τεντώνουμε σε ένα χειρουργικό face-lift. Η συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα οδηγεί σε μία άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting.

Με ένα δεύτερο πέρασμα ο γιατρός στοχεύει επιλεκτικά σε ένα επιφανειακότερο επίπεδο. Στη βαθύτερη στοιβάδα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας;

Είναι θεραπεία που στοχεύει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα 3D φυσικό και σταδιακό χτίσιμο του προσώπου. Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου επαναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Είναι επίσης εξαιρετική θεραπεία για τη διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Αμέσως μετά από μία θεραπεία το αποτέλεσμα είναι ορατό και υπάρχει άμεση σύσφιξη, ενώ το αποτέλεσμα ολοκληρώνεται σταδιακά τους επόμενους 2-3 μήνες. Δεν απαιτεί χρόνο αποθεραπείας επιτρέποντας την άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Είναι πολύ αποτελεσματική όσον αφορά την σύσφιξη του δέρματος ενώ αφήνει ανέπαφη την επιφάνεια του δέρματος. Δεν επιφέρει ανεπιθύμητες παρενέργειες και τις βλάβες που δύναται να προκαλέσουν άλλες τεχνικές για τη σύσφιξη του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα είναι ανώδυνη.

Αναίμακτη ανόρθωση λαιμού Πώς λειτουργεί

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα της;

87
Αναίμακτη ανόρθωση λαιμού χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Ανώδυνη θεραπεία

39
Αναίμακτη ανόρθωση λαιμού χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Άμεσο αποτέλεσμα αναίμακτου Lifting

88
Αναίμακτη ανόρθωση λαιμού χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Επαναφορά σφριγηλότητας

53
Αναίμακτη ανόρθωση λαιμού χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα

Εφαρμογή από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

6
8

Απαιτούνται 6 έως 8 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος

Συμπληρώστε και στείλτε την παρακάτω φόρμα για να κερδίσετε την πρόσφορα!

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ονομάζομαι , και ενδιαφέρομαι για τη θεραπεία . Το email μου είναι και το τηλέφωνό μου . H περιοχή που εξυπηρετεί είναι:
2

Your Cart

Product
Price

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

*Ένα φυσικό πρόσωπο δικαιούται να αγοράσει ένα κουπόνι απο κάθε προιόν
Υποσύνολο: 0.00